Szkola Podstawowa
   Strona głównaLinkiGaleriaKontaktMapa dojazdu
Logo Szkoły
Nasza szkoła
 Strona główna
 Nasz patron
 Historia szkoły
 Dyrekcja
 Nauczyciele
 Pedagog
 Psycholog
 Logopeda
 Biblioteka
 Świetlica
 Samorząd uczniowski
 Zajęcia pozalekcyjne
 Terminarz
 Plan lekcji
Dokumenty szkolne
 Statut
 Program Rozwoju
 Regulamin Porządkowy
 Program wychowawczo-
 profilaktyczny

 Procedury
 bezpieczeństwa

 Procedury
 Stypendia motywacyjne
 Regulamin kompleksu
 sportowego

 Wyniki sprawdzianu
 w klasach VI

 Bezpłatne podręczniki
 Regulamin boiska
 Polityka ochrony
 dziecka

Druki do pobrania
 Karta kolonii
 Podanie o duplikat
 legitymacji

Dziennik
 Dziennik elektroniczny
Ogłoszenia
 Regulamin dowozu
 uczniów

 Rozkład jazdy autobusu
Obiady
 Menu (25.03 — 29.03)
 Regulamin i oferta
 cenowa

 Umowa - korzystanie
 z obiadów

 Kontakt
1% podatku
 Przekaż 1% podatku
Rada Rodziców
 Prezydium RR
 Regulamin RR
 Protokoły zebrań RR
 Składka na RR
 Konto Rady Rodziców
 Archiwum
Zbiórka produktów żywnościowych
Aktualności
Zbiórka produktów żywnościowych


Drodzy rodzice w listopadzie przeprowadziliśmy w szkole zbiórkę odzieży używanej dla Warszawskiego Centrum Pomocy Bliźniemu MONAR-MARKOT, która zakończyła się dużym sukcesem :) Dlatego teraz gdy zbliżają się Święta Wielkanocne, chcemy zorganizować zbiórkę żywności i pomóc MONAR-owi w przygotowaniu wyżywienia dla bezdomnych i ubogich.

Zbiórka startuje 11 marca i będzie trwała do 5 kwietnia.
Produkty proszę przynosić do głównej świetlicy (sala A3 na przeciwko gabinetu pani pielęgniarki).
Zbiórkę koordynują panie ze świetlicy:
Agnieszka Szymczak (sala A104)
Katarzyna Żakieta (sala B1)

Poniżej przedstawiamy listę produktów na które jest zapotrzebowanie:
1. Przetwory warzywne konserwowe: pomidory, groszek, kukurydza, ciecierzyca, soczewica, fasola
2. Wszelkie przyprawy kuchenne
3. Kawa i herbata
4. Konserwy mięsne i warzywne (w tym pasztety)
5. Koncentraty i pasty pomidorowe
6. Zupy instant, dania i sosy gotowe do użycia
7. Sosy: ketchupy, majonezy, musztardy itp.
8. Dżemy, powidła, miód
9. Oleje, oliwy, tłuszcze spożywcze
10. Kostki rosołowe i vegeta
11. Makarony, kasze
12. Chemia kuchenna, gąbki, ścierki

Z góry Dziękujemy za pomoc w zbiórce
Agnieszka Szymczak i Katarzyna Żakieta
BIP
Rekrutacja 2019/20
 Rekrutacja do klas
  0 i 1 - informacja

 Terminy rekrutacji
 — zarządzenie

 Wniosek o przyjęcie
 do oddziału
 przedszkolnego

 Wzór zgłoszenia do
 klasy 1

 Wzór wniosku o
 przyjęcie do klasy 1

Szkoła Promująca
  Zdrowie
 Wyniki autoewaluacji
 2015

 Prezentacja działań 2015
 Jesteśmy SzPZ
 Sprawozdania z działań
 w latach 2015 - 2019

 Publiczna prezentacja osiągnięć w ramach Szkoły Promującej Zdrowie
 Działania w latach
 2015 - 2019

 Realizacja priorytetów
 Szkoły

 Szkoła Promująca
 Zdrowie

 Bezpieczeństwo dzieci
 na co dzień

 Świadomy rodzic
 prezentacja

 Bezpieczna przerwa
 prezentacja

 Działania szkoły
 prezentacja

 Wyniki autoewaluacji
 prezentacja

 Szkoła Podstawowa
 prezentacja

Nasze kluby
 UKS Jaguar
 Wydarzenia UKS Jaguar
 Klub Szachowy Hetman
Wagarowicz
 Marzec, kwiecień 2019
 Grudzień, styczeń
2018 - 2019

 Październik, listopad 2018
 Archiwum
Cheerleaderki
Certyfikaty
Certyfikaty
Programy unijne i
  rządowe










5818830 Unikalnych wizyt

Powered by v6.01.8 © 2003-2005 | Sublime by: | Projekt i wykonanie: